SC BACSIM SRL

Service Auto Urziceni Ialomita - SC BACSIM SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC BACSIM SRL - Service Auto Urziceni.


     Dorinta de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat sa realizam acest service auto. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specialist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule. Aveti incredere in competenta noastra, in echipamentele pe care le avem, specialistii nostri rezolva toate problemele autoturismului dumneavostra.discuri_frana_02
    Reparatiile pentru partea mecanica si electrica se desfasoara intr-un atelier complet echipat. Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare simultan pentru 6 autovehicule. Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ. Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie si de franare. Aceste reparatii se realizeaza prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu. Pentru realizarea acestor operatiuni, mecanicii nostri, sunt sub atenta supraveghere a sefului de service si utilizeaza echipamente furnizate de companii reprezentative in domeniu.

Statie PECO - Cazanesti si Cosereni

Service auto multimarca - Cosereni / Urziceni

service_13_400_03

Produse si Servicii

   Revizii standard:service_22_400_01

   - Uleiul uzat este colectat si apoi inlocuit cu ulei nou;
    -Filtrul de ulei, filtrul de aer si cel de habitaclu sunt schimbate;
    -Se verifica si nivelele lichidelor;
    -Placutele de frana sunt verificate pentru a descoperi gradul de uzura.

    Service sistem iluminare

Atunci cand se efectueaza servisarea sistemului de iluminare, vor fi avute in vedere urmatoarele operatiuni:

    -control si reglare ale farurilor
    -control si reglare ale grupurilor optice

    Service bateriiservice_6_400_01

Operatiunile efectuate in cazul servisarii bateriilor sunt

    -controlul starii bateriei;
    -controlul incarcarii alternatorului;
    -schimbarea bateriei.

    Service sistem suspensie

    -inlocuirea arcurilor flanse;
    -inlocuirea amortizoarelor;
    -inlocuirea kiturilor de protectie amortizoare;
    -geometria rotilor;
    -inlocuirea articulatiilor de suspensie .

    Service sistem directiefrane_4_400_01

Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta si sa permita stabilizarea miscarii rectilinii (rotile de directie trebuie sa revina in pozitia de mers in linie dreapta dupa ce a fost facut un viraj). Un sistem de directie functional permite soferului sa manevreze autovehiculul cu un efort cat mai mic.
Socurile produse de gropi sau alte neregularitati ale drumului trebuie sa fie transmise la volan cat mai putin. De asemenea, un sistem de directie functional permite o reglare si intretinere cat mai usoara.

  Mecanica

  Electrica-Diagnoza computerizata

  Service roti

  Statie ITP

  Statie PECO