Service Auto Mecanica Electrica Diagnoza Reparatii Auto Service FKD SRL

Service Auto Turda Cluj - Service Auto Mecanica Electrica Diagnoza Reparatii Auto Service FKD SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Mecanica Electrica Diagnoza Reparatii Auto Service FKD SRL - Service Auto Turda.


    AUTO SERVICE FKD își propune să aducă pe piața clujeană servicii de service auto profesionale pentru autoturismele marca Volkswagen (VW), Audi, Skoda, Seat (platforma VAG). Cu o experiență de peste 5 ani și studii de specialitate pe aceste mărci, echipa AUTO FKD este pregatită pentru diagnosticarea și remedierea oricăror probleme auto care țin de: motor, climă, direcție, frane, gaze, electrică, etc.

    Diagnosticăm cu precizie și vă comunicam cu exactitate problemele și soluțiile de remediere pentru autoturismul dumneavoastră, astfel încât să luați cele mai bune decizii cu privire la costurile și garanțiile de remediere.  Service Auto Cluj Napoca

Produse si Servicii


    Diagnoza auto - diagnosticul corect de care aveti nevoie

Indiferent ca este vorba de o diagnoza de rutina sau o probema tehnica, la AUTO FKD veti avea intodeauna diagnosticul corect. Ne face placere sa va consiliem asupra tuturor aspectelor identificate ale autoturismului dumneavoastra. Pentru ca "pasiunea noastra este autoturismul dumneavoastra" noi va informam corect asupra tuturor problemelor constatate sau eventuale probleme iminente. Astfel, va comunicam tot ceea ce este necesar pentru evitarea problemelor grave sau in cazul unor defectiuni va informam corect asupra solutiilor si costurilor de reparatie.

   La AUTO FKD evaluam si analizam prin:Service Auto Cluj Napoca

  • diagnoza computerizata si evaluare erori sau avertismente;
  • diagnoza mecanica prin operatiuni specifice fiecarui bloc: motor, directie, frana, transmisie, clima, electrica, etc;
  • diagnoza de performanta;
  • si nu in ultimul rand diagnoza prin experienta acumulata!


    Service auto FKD Cluj - veniti cu o "problema", plecati cu "rezolvare"

Dupa un diagnostic corect echipa noastra de specialisti va ofera serviicii de remediere asupra tuturor defectiunilor necesare.

  • service mecanica: frane, directie, motor, ambreiaj, suspensie, etc;
  • service electrica: inchidere centralizata, geamuri electrice, lumini, etc
  • service aer conditionat AC si clima: compresor clima, instalatie clima, incarcare cu freon, etc
  • piese auto de schimb: piese noi de cea mai buna calitate din stoc sau la comanda
  • revizii si intretinere auto

Galerie foto