Service Auto Titu - Statie ITP Clasele I, II, III, Vulcanizare Auto Titu

Service Auto Titu Dambovita - Service Auto Titu - Statie ITP Clasele I, II, III, Vulcanizare Auto Titu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Titu - Statie ITP Clasele I, II, III, Vulcanizare Auto Titu - Service Auto Titu.


0742 140 673 - Service Auto - Pătrașcu Andrei

  0744 689 397 - Inspector ITP - Pătrașcu Petrică

   Avand un nivel inalt de instruire, echipa tehnica este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel Service Auto Titueuropean. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare.  

   Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.

    In domeniul calitatii, preocuparile companiei privind promovarea unor solutii globale pentru satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor s-au manifestat prin implementarea unui sistem de management al calitatii certificat conform SR EN ISO 9001:2001. Aceasta certificare impune desfasurarea tuturor activitatilor pe baza de proceduri si instructiuni de lucru, care sunt in permanenta actualizate si imbunatatite in concordanta cu cerintele pietei si ale mediului de afaceri.

   Atat furnizorii cat si clientii companiei au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor oferite. Angajatii service-ului au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.
    

Produse si Servicii

   Petpatand Trans S.R.L.   

   Service auto multimarca:Service Auto Titu

   - Transmisie;

   - Schimb consumabile;

   - Motor;

   - Electrica;

   - Rulare;   

   - Transmisie;

   - Rulare;

   - Franare;

   - Directie;

   - Alimentare.   

   Statie ITP Clasele I, II, III: 

   - Scutere;

   - Motociclete;   Service Auto Titu

   - Autoturisme; 

   - Auto-utilitare (camioane) sub 3.5 t și peste 3.5 t; 

   - Microbuze;  

   - Autobuze;  

   - Remorci și semi-remorci;  

   - Tractoare;  

   - Rulote.    

   Vulcanizare la rece

   - Reparatii anvelope;Service Auto Titu

   - Echilibrat roti;

   - Geometrie roti;

   - Indreptat jante;

   - Presiune aer-azot;

   - Incarcare azot; 

   - Anvelope noi;

   - Demontare si montare roti;

   - Demontare si montare anvelope de pe janta;

   - Demontare si montare roata de rezerva. 

Galerie foto