Alex Euro Trans SRL Service Mobil Tractari Sibiu

Service Auto Sibiu Sibiu - Alex Euro Trans SRL Service Mobil Tractari Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Alex Euro Trans SRL Service Mobil Tractari Sibiu - Service Auto Sibiu.


    Service mobil si tractari Sibiu

0755.855.755

   Dorinta de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat sa realizam acest service auto. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service specialist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule. Aveti incredere in competenta noastra si in echipamentele pe care le avem. Specialistii nostri rezolva toate problemele autoturismului dumneavostra.

   Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ. Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie si de franare.

   Aceste reparatii se realizeaza prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu. Pentru realizarea acestor operatiuni, mecanicii nostri sunt sub atenta supraveghere a sefului de service si utilizeaza echipamente furnizate de companii reprezentative in domeniu.

 16_03

Produse si Servicii

   O revizie standard contine urmatoarele proceduri:

   - Uleiul uzat este colectat si apoi inlocuit cu ulei nou;

index01_400_01

   - Filtrul de ulei, filtrul de aer si cel de habitaclu sunt schimbate;

   - Se verifica si nivelele lichidelor;

   - Placutele de frana sunt verificate pentru a descoperi gradul de uzura.

   Service sistem suspensie

   - Inlocuirea arcurilor flanse;

   - Inlocuirea amortizoarelor;

   - Inlocuirea kiturilor de protectie amortizoare;

   - Geometria rotilor;

   - Inlocuirea articulatiilor de suspensie.

   Service sistem iluminare

   Atunci cand se efectueaza servisarea sistemului de iluminare, vor fi avute in vedere urmatoarele operatiuni:

   - Control si reglare ale farurilor;

   - Control si reglare ale grupurilor optice.

   Service sistem de climatizare

   Masinile produse in prezent sunt, in marea majoritate, echipate cu instalatii de aer conditionat, ca dotare standard. Instalatiile de aer conditionat trebuie intretinute corect, altfel, pot aparea probleme precum pierderea agentului de racire, filtre imbacsite si probleme ale evaporatorului.

   Service sistem directie

tractariautoservicii_400_01

   Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta si sa permita stabilizarea miscarii rectilinii (rotile de directie trebuie sa revina in pozitia de mers in linie dreapta dupa ce a fost facut un viraj). Un sistem de directie functional permite soferului sa manevreze autovehiculul cu un efort cat mai mic.

   Socurile produse de gropi sau alte neregularitati ale drumului trebuie sa fie transmise la volan cat mai putin. De asemenea, un sistem de directie functional permite o reglare si intretinere cat mai usoara.

   Tractari si asistenta mobila

   Cu o experienta vasta in domeniul tractari auto compania noastra si-a consolidat treptat o imagine pozitiva printre clientii care au aplecat cu incredere la seviciile noastre datorita preturilor mici, dar si datorita serviciilor ireprosabile, executate prompt. Indiferent de ora, puteti apela cu incredere la compania noastra pentru tractari auto.

   La asistenta rutiera mobila e bine sa apelati in momentul in care a aveti un dubiu cu privire la functionarea in parametrii optimi ai autoturismului, iar continuarea deplasarii ar putea cauza defectiuni mai grave si implicit costuri de reparatie mult mai ridicate pentru dumneavoastra.

   Acest tip de interventie se realizeaza in trei pasi:

   1. Deplasarea (un specialist va lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili locatia in care va aflati, vi se va comunica timpul aproximativ de deplasare pana la locul stabilit si ce costuri implica interventia ce urmeaza a fi efectuata)

   2. Constatarea (specialistul ajuns la fata locului constata defectiunea, iar daca este o defectiune minora va ajuta sa o remediati pe loc, fara a mai fi nevoie sa transportati autoturismul la un service.)

   3. Insotirea (daca masina nu are nevoie de transport sau remorcare, veti fi insotit de catre specialist pana la cel mai apropiat service sau la locuinta dumneavoastra, pentru a avea siguranta ca defectiunea nu va reaparea).

Galerie foto