Service Auto Sangeorgiu de Mures Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto GOLDFIT SERVICE

Service Auto Sangeorgiu de Mures Mures - Service Auto Sangeorgiu de Mures Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto GOLDFIT SERVICE reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Sangeorgiu de Mures Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto GOLDFIT SERVICE - Service Auto Sangeorgiu de Mures.


    Service-ul nostru multimarca s-a infiintat in 2009. Service auto Sangeorgiu de Mures, reparatii masini, service auto, reparatie masinaEchipa tanara si dinamica va sta la dispozitie pentru procesele de reparatie si intretinere folosind piese de calitate, produse de firme de renume mondial.

    Service-ul nostru lucreaza:
BINE
REPEDE
IEFTIN

     Dumneavoastra puteti alege doar doua din cele enumerate mai sus.

Produse si Servicii

    MECANICAService auto Sangeorgiu de Mures, reparatii masini, service auto, reparatie masina

Atelierul de mecanica este dotat cu o gama larga de SDV-uri care ne permit atat diagnosticarea cat si remedierea celor mai complexe defecte. Remedierea deficientelor constatate in functionarea elementelor mecanice ale autovehiculelor se face prin reglare sau inlocuire, astfel incat acestea sa fie aduse la parametrii optimi de functionare prevazuti in manualele de reparatie ale producatorilor, respectand standardele in vigoare. Utilaje aflate in dotare: elevatoare bi-coloana, elevator cu 4 coloane, stand de frane cu role, aparat automat pentru incercarea si verificarea instalatiilor de climatizare, stand computerizat reglaj geometrie roti, etc.


    ELECTRICA

Ca urmare a vitezei de dezvoltare si implementare a sistemelor electronice integrate, am simtitService auto Sangeorgiu de Mures, reparatii masini, service auto, reparatie masina nevoia de tehnologizare a atelierului cu instrumente capabile sa exploreze la maximum resursele de diagnoza oferite de producatorii de autovehicule. Testerele de diagnoza fac posibila efectuarea de testari directe a componentelor periferice ale oricarui sistem electronic al autovehiculului (MOTOR, ABS, ESP, CONFORT, etc) astfel oferind solutii simple pentru cele mai complexe disfunctii. Pornind de la simptomele remarcate de utilizatorul autoturismului sau autovehiculului, sistemul de diagnoza, identifica rapid si eficient cauza disfunctionalitatii autovehiculului, astfel timpii de imobilizare in atelierul de service pot fi practic redusi cu pana la 50%


    ITP

Statia ITP este acreditata RAR si este dotata cu cele mai noi aparate de testare, ce asigura verificarea autovehiculului dumneavoastra din punct de vedere tehnic , pentru a intruni cele mai exigente norme privind siguranta dumneavoastra in trafic si normele de poluare admise


In cazul in care autoturismul dumneavoastra va fi imobilizat la service, din orice motiv, putem sa va oferim autoturism la schimb.

Galerie foto