CMI DESIGN

Service Auto Sacele Brasov - CMI DESIGN reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CMI DESIGN - Service Auto Sacele.


    Aveti posibilitatea ca, impreuna cu un mecanic si un consilier tehnic, sa stabiliti pe loc ce lucrari urmeaza a fi efectuate, participand la 09_010_400diagnoza primara a masinii dumneavoastra, oferindu-va astfel solutii simple pentru cele mai complexe probleme, incepand cu disfunctionalitatile reclamate de dumneavoastra.

    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.

    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.


    Unitatea noastra pune in slujba clientilor nostri toata priceperea si profesionalismul nostru efectuand fiecare operatie cu atentie si materiale de cea mai buna calitate.
    Fiecare autoturism care iese din unitatea noastra trebuie sa ne faca o imagine pozitiva.

Produse si Servicii

Vopsitorieski_2012_247_400

    In cadrul vopsitoriei auto se pot face mai multe tipuri de operatiuni, cum ar fi:

- vopsire element
- vopsire auto integrala
- vopsire si reconditionare jante auto
- polis auto
- restaurare completa masini vechi


Tinichigerie

    
    Este evitata folosirea sudurii pe cat posibil, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. De aceea pentru o protectie cat mai buna a autoturismului dumenavoastra am ales solutia deformarii la rece, realizata cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii).

    In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

Conservare
Polisare
Arifonare
Restaurari
Montam elemente tuninng
Reglari faruri

Parteneri


Operatii mecanica
Directii
Incarcari instalatii freon
Test de franare si diagnoze
TEL. 0724033145
      
Tractari auto
TEL. 0768932676.

Galerie foto