REPARATII CUTII DE VITEZA AUTOMATE CLUJ

Service Auto Reparatii Cutii Automate Cluj - REPARATII CUTII DE VITEZA AUTOMATE CLUJ reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre REPARATII CUTII DE VITEZA AUTOMATE CLUJ - Service Auto Reparatii Cutii Automate.


Aceasta pagina este dedicata unui singur service din Cluj Napoca

Pentru a va publica afacerea, va rugam sa ne contactati:

office@unserviceauto.ro

280 ron/ 12 luni

440 ron/ 24 luni

 

   Oferim servicii de reparatii si intretinere cutii automate de viteze pe teritoriul Romaniei. Cu o experienta vasta in acest domeniu, cu un REPARATII CUTII DE VITEZA AUTOMATE CLUJportofoliu mare de clienti multumiti, si cu o echipa profesionista, suntem capabili sa oferim servicii de reparatii cutii automate la orice marca de autoturism, indiferent de producator (Reparam cutii automate pentru masini europene, americane, asiatice etc).

   Detinem toata logistica si suportul pentru a va putea schimba orice piesa intr-o cutie automata. De asemenea avem o gama larga de cutii automate spre vanzare.

   Echipa noastra incearca sa tina mereu pasul cu noutatile in domeniul cutiilor automate.

   Putem oferi service si asistenta pentru orice tip de cutie automata, inclusiv la cutii automate de noua generatie, produse in ultimii ani si montate pe masini fabricatie 2010 in sus.

   Dovada a calitatii si a profesionalismului nostru in domeniul de reparatii cutii automate, pe langa portofoliul de clienti, sta certificatul de calitate si garantie atasat la orice lucrare efectuata la o cutie automata.

   O atentie foarte mare, o acordam informarii posesorilor de masini ce au dotate cutii automate de viteze. Incercam mereu sa informam clientii atat despre cum functioneaza o cutie automata de viteze, si cat de importante sunt mentenantele facute periodic la orice tip de cutie automata de viteze.

   Multi comercianti si producatori va vor informa ca la cutii automate nu se face nici un fel de mentenanta. Acest lucru este fals, si este unul dintre cele mai mari motive pentru care clientii nostrii apeleaza la noi pentru reparatii cutii automate. La o cutie automata schimbarea filtrului si a uleiului trebuie facuta regulat.

REPARATII CUTII DE VITEZA AUTOMATE CLUJ

Produse si Servicii

   

   - Reparatii cutii automate orice tip (tiptronic, multitronic, septronic, easytronic, durashift est, DSG,  etc)

   - Piese cutii automate la cel mai mic pret de pe piata.

   - Mentenanta cutii automate. Schimbam filtre si uleiuri la orice tip de cutie automata.

 

Galerie foto