S.C. Auto Trans Com S.R.L.

Service Auto Pascani Iasi - S.C. Auto Trans Com S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Auto Trans Com S.R.L. - Service Auto Pascani.


   Societatea Comercială AUTO TRANS COM Pașcani, a fost înființată în anul 2001, începând cu comercializarea de piese și accesorii pentru autocamioane și utilaje agricole, într-un spatiu mic de aprox. 120 mp, iar după aprox. 4 ani, cererea de piese pentru autoturisme fiind în creștere am considerat oportun achiziția unui nou spațiu în vederea dezvoltării afacerii și acoperirea cererii pieței în domeniu.
În anul 2007 am deschis un service de vulcanizare și înlocuire parbrize.captur300x133
    Datorită necesității de dezvoltare , în anul 2011 am deschis la intrarea în municipiul Pașcani, dinspre Moțca, în parteneriat cu grupul de firme germane AUTOMEISTER, service-ul auto multimarca AUTO TRANS COM Pașcani, fiind specializat în întreținerea și repararația autoturismelor multimarcă, autorizat de Registrul Auto Român, pentru executarea de reparații și operații de  întreținere pentru toate mărcile de autoturisme.
    Procesul de reparație sau de întreținere a fiecărui autoturism este supravegheat cu atenție, operațiunile fiind executate în conformitate cu indicațiile din manualele de reparații ale producătorilor. Acordăm o mare atenție controalelor interfazice și celui final al operațiilor executate, astfel încât să avem certitudinea remedierii tuturor defecțiunilor și să asigurăm siguranța în exploatarea ulterioară a autoturismelor.

   În anul 2014 am considerat că putem veni în ajutorul clienților cu autoturismele avariate, prin deschiderea unui atelier de Tinichigerie și Vopsitorie Auto Profesională,  cu materiale și vopsele de calitate superioară. În cadrul atelierului am organizat un serviciu de consiliere a clienților, pentru întocmirea documentelor necesare dosarelor de daună deschise în urma accidentelor rutiere în care au fost implicate una sau mai multe vehicule.

   Astăzi, ca o unealtă modernă de producție și parte integrantă a oricarui sistem logistic, transportul rutier reprezintă singurul mod de transport care permite și asigură valoare adaugată relațiilor directe dintre persoane. Dezvoltarea acestor relații umane extrem de benefice merită întreaga noastră atenție, astfel în luna iulie 2015, am construit și deschis un Service pentru camioane și utilaje agricole cu un nr. de 8 canale de lucru cu dotare de scule necesare reparațiilor, de ultimă generație.

30_02

Produse si Servicii

   AUTO TRANS COM oferă sevicii de mecanică auto în Pașcani la cele mai înalte standarde, pentru majoritatea mărcilor și modelelor de autoturisme din România. Reviziile și reparațiile sunt efectuate de mecanici auto profesioniști, cu experiență și vechime în domeniu.

    Serviciile de mecanică auto oferite de Auto Trans Com:service_400

  • - Diagnoză completă;
  • - Reparații suspensie față/spate;
  • - Reparații sistem frânare;
  • - Reparație sistem transmisie;
  • - Reparații cutii viteze;
  • - Revizie completă;
  • - Inlocuire distribuție și accesorii;
  • - Geometrie 3D;
  • - Test frână computerizat;
  • - Service roți.

Galerie foto