Service Injectoare Common Rail, Pompe Injectie - Ovidiu, jud. Constanta

Service Auto Ovidiu Constanta - Service Injectoare Common Rail, Pompe Injectie - Ovidiu, jud. Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Injectoare Common Rail, Pompe Injectie - Ovidiu, jud. Constanta - Service Auto Ovidiu.


   Tehno Diesel S.R.L. este o societate cu sediul in Ovidiu, jud. Constanta specializata in service-ul de injectoare common rail si pompe de injectie, care isi desfasoara activitatea pe raza orasului Constanta si zonele adiacente.2_400_01

   Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de reparatie injectoare. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.

    Aveti posibilitatea ca, impreuna cu un mecanic si un consilier tehnic, sa stabiliti pe loc ce lucrari urmeaza a fi efectuate, participand la diagnoza primara a masinii dumneavoastra, oferindu-va astfel solutii simple pentru cele mai complexe probleme, incepand cu disfunctionalitatile reclamate de dumneavoastra.

    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.

1_400_05

 

Produse si Servicii

   Tehno Diesel S.R.L. va ofera urmatoarele servicii de reparatii:

   - injectoare common-rail Bosch;3_400_03

   - injectoare common-rail Delphi;

   - injectoare common-rail Denso;

   - injectoare common-rail Siemens;

   - pompe de injecţie Diesel;

   - pompe de injecţie Delphi;

   - pompe de injecţie Denso;

   - pompe de injecţie Siemens;

   - sisteme de injectie clasice;

   - injectoare mecanice;

   - injectoare pentru autoturisme, autocamioane, utilaje agricole şi de construcţii;

Galerie foto