Service Auto Complet Giurgiu

Service Auto Giurgiu Giurgiu - Service Auto Complet Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Complet Giurgiu - Service Auto Giurgiu.


Service Mecanica Giurgiu

Electrica - Diagnoza  / Vopsitorie - Tinichigerie

Vulcanizare / Geometrie Roti

Tractari Auto in Judetul Giurgiu

Magazin Piese Auto

   Service-ul Auto s-a infiintat recent ca raspuns la cresterea cererii pe piata romaneasca auto si din dorinta de a asigura clientilor sai calitate si profesionalism.

   Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietei si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.

   Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.

   Atu-ul nostru este personalul calificat si competent care lucreaza Miler Serviceintr-un ambient dinamic si modern. Suntem la zi cu ultimele metode si tehnologii aparute in domeniul auto, angajatii nostri participa la cursuri periodice de specializare.

 

   - Calitate;

   - Seriozitate;

   - Rapiditate;

   - Preturi avantajoase;

   - Respect pentru clienti.

 

 

Produse si Servicii

 

   Mecanica autoMiler Service

   Atelierul de mecanica auto din service-ul nostru se remarca prin echipamentele si utilajele folosite. Toate acestea sunt produse de companii consacrate in domeniu, oferind in permanenta garantia fiabilitatii si performantei.

   Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare.

   Reparatiile se realizeaza utilizand piese de schimb din stocul propriu asigurat de catre furnizori din Romania sau prin import direct din Germania, Spania si Italia. Poate cel mai important aspect este experienta echipei si profesionalismul de care dau dovada zi de zi.

   Consultanta service

   Pentru orice informatii tehnice legate de masina dumneavoastra, va asteptam in service-ul nostru unde echipa nostra de specialisti va va indruma in alegerea deciziilor optime cu privire la mentinerea in perfecta stare de functionare a autovehiculului dumneavoastra.

   Tinichigerie auto:

   - Indreptari la rece;

   - Indreptari la cald;

   - Sudura cu argon;Miler Service

   - Montare si demontare parbrize.

   Dispunem de toata aparatura moderna necesara unei reaparatii la cele mai inalte standarde.

   Vopsitorie auto

   Servicii profesionale de vopsitorie auto. Retusuri, polish auto, vopsit complet, cosmetizare auto. Utilizam cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii de vopsitorie auto.

   Operatiuni de vopsitorie auto:

   - Uscarea chitului si fullerului cu ajutorul lampilor cu infrarosii;

   - Filtrarea aerului uscat utilizat in cabina de vopsit;

   - Izolarea integrala a autovehiculului in timpul derularii procesului de vopsire, indiferent de numarul elementelor vopsite.

   Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea procesului de vopsire. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller.

   Atelierul este dotat cu trei standuri (Standox, Spies Hecker, Du Pont) de preparare a vopselurilor pe baza de apa, toti specialistii nostri in vopsit detinand atestate de calificare de la furnizorii de mai sus. Si in acest caz experienta multimarca este de un real folos tinand cont ca fiecare producator auto are retete proprii de culoare.

   Avantaje:

   - Uscare rapida si in profunzime;

   - Evitarea depunerii de impuritati si/sau particule de apa pe suprafetele vopsite.

   Electrica / Diagnoza Auto

   Pentru constatarea erorilor aparute in functionarea sistemelor electrice si electronice ale autovehicului utilizam cele mai perfomante echipamente. Testerul mobil permite diagnoza prin vizualizarea semnalelor transmise de catre senzori catre computerul de bord.

   Atelierul de electrica auto ofera servicii de:

   - Diagnoza computerizata a autovehiculului;Miler Service

   - Reparatii electromotoare, alternatoare, instalatii electrice auto;

   - Reparatii instalatii aer conditionat auto si incarcari cu freon ale acestora.

   Echipa noastra de electricieni auto isi desfasoara activitatea intr-un atelier modern dotat cu echipamente performante. Reusim astfel, sa oferim servicii de inalta calitate la un pret competitiv.

   Dispunem de aparatura moderna ce permite efectuarea de testari ale sistemelor si echipamentelor electrice si electronice, precum si diagnoze auto asupra sistemelor autovehiculului.

   Geometrie roti 3D

   Reglajul geometriei rotilor este o operatiune extrem de importanta care trebuie efectuata periodic si mai ales in situatiile in care se inlocuiesc piese de la sistemul de directie, de la sistemul de amortizare sau la schimbarea anvelopelor.

   O geometrie a rotilor incorecta, poate duce la accidente datorita instabilitatii masinii pe sosea sau poate produce pagube gen uzura prematura si neuniforma a anvelopelor. Aparatura noastra de provenienta BEISSBARTH cu soft actualizat permanent si personalul specializat va sta la dispozitie pentru a evita orice neplaceri.

   Magazin piese auto si vopsea auto

   Cu ajutorul consilierilor nostri tehnici specializati, ai deplina garantie ca pe autovehiculul tau vor fi montate doar piesele agreate de Registrul Auto Roman si fabricate in conformitate cu specificatiile producatorului auto.

   Fie ca sunt originale sau aftermarket, aveti garantia ca intrunesc toate cerintele de calitate si securitate si poti fi absolut sigur ca siguranta ta este pentru noi mai presus de orice.

   Absolut toate piesele sunt montate in conformitate cu specificatiile tehnice, iar lucrarile sunt efectuate de personal calificat, care ridica totul la rang de arta. Compatibilitatea este garantata 100% si nu implica absolut niciun demers al tau. Recomandam achizitionarea pieselor prin intermediul nostru pentru ca ne mandrim cu profesionistii nostri si garantam ca acestia te vor consilia sa faci cea mai buna alegere. In plus, in felul acesta beneficiezi de garantie completa. Nu facem rabat de la calitate si depunem eforturi pentru a oferi si cel mai bun pret, iar la toate piesele si subansamblele achizitionate prin intermediul nostru se ofera garantie. De asemenea,  oferim garantie si pentru manopera.

   Stim foarte bine ca increderea se castiga. De aceea aveti Miler Serviceposibilitatea sa urmariti in timp real toate interventiile efectuate asupra autoturismului dumneavoastra, incepand cu intrarea in service si constatarea tehnica, continuand cu procesul de comandare, receptie si montare al pieselor necesare si terminand cu controlul tehnic de calitate efectuat de catre inginerii nostri auto.

   Aveti la dispozitie intreaga gama de piese:

   - Piese Orginale OE;

   - Piese de echipare originala OEM;

   - Piese aftermarket AM.

   Magazinul nostru din cadrul service-ului auto va asteapta cu o gama completa de piese auto si vopsea auto.

   Statie ITP

   Statia ITP va fi disponibila in curand.

Galerie foto