PCNA Service Cars SRL

Service Auto Focsani Vrancea - PCNA Service Cars SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PCNA Service Cars SRL - Service Auto Focsani.


    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinerecarrepair_400_03 si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.

    Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.

    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.

    Situat in comuna Unirea din judetul Vrancea la o distanta foarte mica si aproximativ egala intre Focsani si Odobesti accesul catre service-ul nostru este foarte usor si rapid direct de pe soseaua asfaltata . Service-ul auto Focsani este dotat cu echipamente tehnice de noua generatie, personalul nostru cu o experienta vasta, de peste 25 de ani, este calificat in intretinerea si repararea de autoturisme, autoutilitare, autocamiioane, indiferent de marca si provenienta, asigurand totodata necesarul de piese auto, accesorii auto si materiale folosite in procesele tehnologice mecanice ,electrice de tinichigerie si vopsitorie de cea mai buna calitate.

Produse si Servicii

             Principalele servicii oferite

    PIESE AUTO SI ACCESORII MULTIMARCA
    SERVICE AUTO
    MECANICA - ELECTRICA - TINICHIGERIE - VOPSITORIE
    MENTENANTA FLOTE
    INTRETINERE AUTO
    REPARATII MOTOR
    REPARATII TRANSMISIE
    REPARATII ALTERNATOR
    REPARATII ELECTROMOTOR
    REPARATII ESAPAMENT
    SUDURA ARGON
    SCHIMB DISTRIBUTIE SI AMBREIAJ
    SCHIMB FILTRE SI ULEI
    REVIZIE
    PIESE SECOND HAND DIN DEZMEMBRARI 

 

    Revizia standard:

    schimbul de ulei
    schimb filtru de ulei
    schimb filtru de aerengine_400_01
    schimb filtru de habitaclu
    verificarea nivelului lichidelor
    verificarea sistemului de franare (placute de frana, discuri si alte componente din sistem)


    Service sistem aprindere

    verificarea sistemului de aprindere;
    inlocuirea bujiilor, releelor si bobinelor.

    Starea in care se afla instalatia de aprindere este foarte importanta in performantele unui motor. Defectiunile sistemului de aprindere sunt printre cele mai dese defectiuni ale unei masini.

Sistemul de aprindere este defect daca se constata urmatoarele:

    motorul nu porneste sau se opreste imediat;
    motorul functioneaza cu intreruperi la unul sau la toti cilindrii;
    motorul functioneaza cu intreruperi la relanti sau turatie ridicata;
    motorul nu dezvolta putere;
    motorul se supraincalzeste;
    motorul functioneaza cu rateuri la evacuare;
    motorul detoneaza.


    Service sistem suspensie

    inlocuirea arcurilor flanse;
    inlocuirea amortizoarelor;
    inlocuirea kiturilor de protectie amortizoare;
    geometria rotilor;
    inlocuirea articulatiilor de suspensie .

images_01
    Service sistem de climatizare

Masinile produse in prezent sunt, in marea majoritate, echipate cu instalatii de aer conditionat, ca dotare standard. Instalatiile de aer conditionat trebuie intretinute corect, altfel, pot aparea probleme precum pierderea agentului de racire, filtre imbacsite si probleme ale evaporatorului.


    Service sistem directie

Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta si sa permita stabilizarea miscarii rectilinii (rotile de directie trebuie sa revina in pozitia de mers in linie dreapta dupa ce a fost facut un viraj). Un sistem de directie functional permite soferului sa manevreze autovehiculul cu un efort cat mai mic.
Socurile produse de gropi sau alte neregularitati ale drumului trebuie sa fie transmise la volan cat mai putin. De asemenea, un sistem de directie functional permite o reglare si intretinere cat mai usoara.

Galerie foto