Service Auto Filiasi Dolj - SERVICE AUTO FILIASI reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERVICE AUTO FILIASI - Service Auto Filiasi.
ACESTA PAGININA ESTE DISPONIBILA PENTRU UN SINGUR SERVICE AUTO DIN FILIASI - DOLJ
Avand un nivel inalt de instruire, echipa este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. Ii permitem clientului sa asiste langa masina sa pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism.
Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.
Procesul de reparatie sau de intretinere a fiecarui autoturism este supravegheat cu atentie, operatiunile fiind executate in conformitate cu indicatiile din manualele de reparatii ale producatorilor. Acordam o mare atentie controalelor interfazice si celui final al operatiilor executate, astfel incat sa avem certitudinea remedierii tuturor defectiunilor si sa asiguram siguranta in exploatarea ulterioara a autoturismelor.
Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.
O revizie standard contine urmatoarele proceduri
Schimbul de ulei
Uleiul uzat este inlocuit cu ulei nou pentru a elimina impuritatile produse de motor prin ardere. Aceasta este cea mai importanta activitate dintr-o revizie auto. Uleiul trebuie schimbat indiferent daca s-a atins sau nu rulajul anual.
Perioada de timp dintre doua schimburi de ulei este determinata de mai multi factori. Printre acestia se numara caracteristicile motorului, conditiile in care a fost folosit autoturismul si tipul de ulei folosit.
Filtrul de ulei
Acesta retine uleiul atunci cand motorul este oprit si colecteaza particulele ce rezulta dupa uzura normala a componentelor in miscare. Filtrul de ulei este o parte importanta ce asigura o buna functionare a motorului si mentine componentele acestuia intr-o stare buna pentru mai mult timp.
Filtrul de aer
Filtrul de aer elimina praful aspirat de motor. De asemenea, datorita filtrului de aer, amestecul de combustibil si aer se realizeaza in conditii optime. Cu timpul, impuritatile se depun pe hartia filtrului si acesta nu mai aspira aceeasi cantitate de aer. De aici apare si un consum mai mare de carburant, reducand, astfel, si performanta motorului.
Filtrul de habitaclu
Pasagerii sunt protejati de emisiile poluante ce ajung prin sistemele de ventilatie in aerul din autoturism, acestea fiind retinute de catre filtrul de habitaclu. Odata cu uzura sa, filtrul de habitaclu nu mai filtreaza suficient substantele nocive, care pot duce si la producerea de mucegai sau bacterii in masina.
Nivelul lichidelor
Lichidele pentru servodirectie, servofrana si lichidul de racire sunt supuse unei revizii standard pentru a descoperi daca acestea se incadreaza in limitele admise pentru o functionare optima.
Verificarea sistemului de franare (placute de frana, discuri si alte componente din sistem)
Placutele si discurile de frana asigura buna functionare a sistemului de franare. Uzura acestora duce la scaderea eficientei franarii.
Este necesara o verificare periodica a sistemului de franare, verificare ce include o inspectie a uzurii placutelor si discurilor de frana (si, unde sunt disponibili, si a tamburilor), controlul lichidului de frana.
Service sistem suspensie
- inlocuirea arcurilor flanse;
- inlocuirea amortizoarelor;
- inlocuirea kiturilor de protectie amortizoare;
- geometria rotilor;
- inlocuirea articulatiilor de suspensie.
Service sistem directie
Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta si sa permita stabilizarea miscarii rectilinii (rotile de directie trebuie sa revina in pozitia de mers in linie dreapta dupa ce a fost facut un viraj). Un sistem de directie functional permite soferului sa manevreze autovehiculul cu un efort cat mai mic.
Socurile produse de gropi sau alte neregularitati ale drumului trebuie sa fie transmise la volan cat mai putin. De asemenea, un sistem de directie functional permite o reglare si intretinere cat mai usoara.
Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor, printre care amintim:
- presiunea injectoarelor si ale turbinei si modul de functionare al acestora;
- senzorii electrici ai motorului;
- verificarea starii in care se afla debitmetrul de aer (MAF);
- verificarea bujiilor si a bobinelor de inductie;
- starea de functionare a electrovalvelor;
- evaluarea sistemului de incarcare a bateriei;
- starea airbag-urilor;
- analizarea, testarea si optimizarea sistemelor ABS si ESP;
- verificarea indicatorilor de bord.