Service Auto Campina Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto Gistel Tires SRL

Service Auto Campina Prahova - Service Auto Campina Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto Gistel Tires SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Campina Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto Gistel Tires SRL - Service Auto Campina.


  Gistel Tires înţelege că, atunci când un sofer are probleme cu un pneurile, doreste un produs de calitate, sfatul unui specialist si confortul unei soluţii locale.
Stim că gama de tipuri de pneuri si marci disponibile astăzi poate face alegerea dumneavoastra foarte greoaie, de accea experţii noştri in anvelope sunt la îndemână dumneavoastra pentru a vă sfatui si sa va asiguraţi că veţi obţine anvelopele recomandate pentru masina dumneavoastra.

caucicuri1

  Oferim o gama completa de produse, pentru toate autovehiculele comercializate in Romania. Preturile oferite de noi sunt competitive la nivel national, prin achizitionarea acestora direct de la importatori.


Profita acum de ani de experienta in domeniul auto pe care specialistii nostri o au si achizitioneaza cele mai bune piese auto, de o calitate exceptionala.
Nu trebuie sa fii specialist ca sa beneficiezi de o diagnosticare rapida si un pret corect. In plus puteti monta piesele achizitionate in service-ul nostru.

  Societatea noastra reprezinta solutia potrivita pentru service auto. Ca urmare a unei experiente importante in domeniul auto, echipa noastra va garanteaza rezolvarea oricaror probleme aparute.

  Pentru a raspunde solicitarilor clientilor nostri in timp util, dispunem de o echipa bine pregatita si echipata corespuzator realizarii oricaror interventii. Pentru a va oferi service auto de calitate dispunem de personal specializat,mecanici, electricieni care se vor ocupa de diagnoza auto dar si de reparatii ce tin de mecanica si electrica auto.

 

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de noi va rugam sa ne contactati la :

Campina - Service auto/Magazin piese, str. Petrolistului, nr.16,

vis-a-vis de Autogara

Fix : 0244.376.584

Fax : 0244.330.122

Mobil : 0730.117.214

E-mail : gistel5@gmail.com

 

Breaza, str.Republicii, nr.37 (Centru)

Mobil: 0724.044.945

 

Program de lucru

Luni - Vineri: 08.30-18.00;

Sambata: 09.00-14.00

Produse si Servicii

Revizie standard - proceduri:

    schimbul de uleimotor
    schimb filtru de ulei
    schimb filtru de aer
    schimb filtru de habitaclu
    verificarea nivelului lichidelor
    verificarea sistemului de franare (placute de frana, discuri si alte componente din sistem)


    Service sistem suspensie

    inlocuirea arcurilor flanse;
    inlocuirea amortizoarelor;
    inlocuirea kiturilor de protectie amortizoare;
    geometria rotilor;
    inlocuirea articulatiilor de suspensie .


    Service sistem iluminare

Atunci cand se efectueaza servisarea sistemului de iluminare, vor fi avute in vedere urmatoarele operatiuni:

    control si reglare ale farurilor
    control si reglare ale grupurilor optice


    Service sistem de climatizare

Masinile produse in prezent sunt, in marea majoritate, echipate cu instalatii de aer conditionat, ca dotare standard. Instalatiile de aer conditionat trebuie intretinute corect, altfel, pot aparea probleme precum pierderea agentului de racire, filtre imbacsite si probleme ale evaporatorului.


    Service sistem directie

Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta si sa permita stabilizarea miscarii rectilinii (rotile de directie trebuie sa revina in pozitia de mers in linie dreapta dupa ce a fost facut un viraj). Un sistem de directie functional permite soferului sa manevreze autovehiculul cu un efort cat mai mic.
Socurile produse de gropi sau alte neregularitati ale drumului trebuie sa fie transmise la volan cat mai putin. De asemenea, un sistem de directie functional permite o reglare si intretinere cat mai usoara.


    Service sistem aprindere

    verificarea sistemului de aprindere;
    inlocuirea bujiilor, releelor si bobinelor.


    Starea in care se afla instalatia de aprindere este foarte importanta in performantele unui motor. Defectiunile sistemului de aprindere sunt printre cele mai dese defectiuni ale unei masini.

Sistemul de aprindere este defect daca se constata urmatoarele:

    motorul nu porneste sau se opreste imediat;
    motorul functioneaza cu intreruperi la unul sau la toti cilindrii;
    motorul functioneaza cu intreruperi la relanti sau turatie ridicata;
    motorul nu dezvolta putere;
    motorul se supraincalzeste;
    motorul functioneaza cu rateuri la evacuare;
    motorul detoneaza.

Parteneri

Galerie foto