Service Auto Sector 3 Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto S.C. ANDRE'S FAST SERVICE SRL

Service Auto Bucuresti-Sector 3 Bucuresti - Service Auto Sector 3 Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto S.C. ANDRE'S FAST SERVICE SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Sector 3 Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto S.C. ANDRE'S FAST SERVICE SRL - Service Auto Bucuresti-Sector 3.


                                                       S.C. ANDRE'S FAST SERVICE S.R.L.

    Unitatea noastra are o traditie pe piata romaneasca, reparatia oricarui model de autoturism fiind o provocare pentru noi.
    Fiecare masina iesita pe portile service-ului nostru sa indeplineasca cele mai inalte asteptari ale clientului.

dscf5339_400

Service-ul este localizat in Bucuresti, sector 3, bulevardul Theodor Pallady, Nr. 287 si are un personal de 15 angajati.

Serviciile pe care le punem la dispozitie sunt:

 

-          Lucrari de mecanica;

-          Vopsitorie;

-          Tinichigerie;

-          Electrica

-          Diagnoza auto

-          Consiliere in caz de daune auto pe polita CASCO sau RCA

Produse si Servicii

    VOPSITORIE201211102113_400

In obinerea nuantei pentru masina, folosim proceduri stricte incepand de la retea producatorului, testarea nuantei pe cartele de culoare sub diferite unghiuri de lumina si care in final sunt verificate cu un aparat omologat.

    TINICHIGERIE

Avem in dotare doua standuri de redresare pentru caroserii de ultima generatie, cu baze de date pentru toate marcile si modelel auto. Astfel avem siguranta ca masina va fi adusa la cotele originale specificate de producator. Un alt echipament important pe care il detinem este aparatul de sudura in aluminiu, astfel, autoturismele de ultima generatie care sunt carosate integral din aluminiu pot fi reparate in conditiile producatorului.

    MECANICA – ELECTRICA

Detinem testere pentru toate marcile si modelele de autoturisme precum si celelalte echipamente necesare unei reparatii conforme cu standardele producatorului ( stand de geometrie, elevatoare, stand de dejantare plus echilibrat roti, aparat de incarcat freon, aparat de reglat faruri, etc. )

    PIESE

Piesele folosite in reparatii sunt piese de calitate insotite de certificatul de garantie de la producator. Avem contracte de colaborare atat cu furnizori interni, cat si externi, iar criteriile principale in alegerea unei piese sunt calitatea si termenul de livrare, pentru ca autoturismul dvs. Sa fie reparat in cel mai scurt timp si in conditiile de calitate adecvate.

    POLISH FARURI

Majoritatea masinilor au farurile cu dispozitiv de dispersie a luminii din plastic. In procesul de exploatare acest tip de faruri este supus inevitabil influentei factorilor mediului extern. Farurile matuite sau zgariate impiedica vizibilitatea pe timp de noapte si strica aspectul general al masinii. Pe langa aceasta, capacitatea farurilor scade, lumina devine vaga, imprastiata. Prin acest serviciu se reconditionaza suprafata exterioara a farului din plastic.

    POLISH

Este un procedeu aplicabil atat elementelor de caroserie cat si farurilor sau stopurilor
img_1730_400
Se imparte in mai multe etape:

-          Indepartarea impuritatilor fara a afecta insa lacul sau vopseaua de pe caroserie
-          Lustruirea
-          Indepartarea resturilor ramase in urma polish-ului
-          Aplicarea unei protectii finale din ceara si polimeri sintetici


    COSMETIZARE

Procesul de cosmetizare interioara si detailing se efectueaza in momentul in care in interiorul autoturismului se acumuleaza praf, fum de tigara si miros neplacut si pete. Tapiseria este curatata in profunzime, alaturi de elementele din plastic, elementele decorative, portbagaj, plafon si presuri

-          Curatare tapiserie
-          Curatarea elementelor din interiorul autoturismului

Galerie foto