S.C. Ankraus Grup S.R.L. - Vopsitorie Tinichigerie, Piese Schimb Sector 2 Bucuresti

Service Auto Bucuresti-Sector 2 Bucuresti - S.C. Ankraus Grup S.R.L. - Vopsitorie Tinichigerie, Piese Schimb Sector 2 Bucuresti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Ankraus Grup S.R.L. - Vopsitorie Tinichigerie, Piese Schimb Sector 2 Bucuresti - Service Auto Bucuresti-Sector 2.


    Avand un nivel inalt de instruire, echipa este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune Vulcanizare Auto Sector 2 Bucurestila dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. In afara faptului ca ii permitem clientului sa asiste langa masina sa pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism ii putem permite sa isi lase autoturismul in service si acesta o poate vizualiza prin intermediul internetului si performantului sistem video de monitorizare intern cu circuit inchis.

    Aveti posibilitatea ca, impreuna cu un mecanic si un consilier tehnic, sa stabiliti pe loc ce lucrari urmeaza a fi efectuate, participand la diagnoza primara a masinii dumneavoastra, oferindu-va astfel solutii simple pentru cele mai complexe probleme, incepand cu disfunctionalitatile reclamate de dumneavoastra.

Produse si Servicii

   

   VopsitorieVulcanizare Auto Sector 2 Bucuresti

   Vopsirea se face numai in cabine speciale dotate cu filtre si instalatii de aspiratie.
   Lucratorii nostri specializati in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii.
   O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, astfel se mentine  o curatenie impecabila fara urme de praf.

    Pentru a vopsi masina trebuie sa urmezi cateva etape esentiale:
   - partea de tinichigerie: indreptarea caroseriei daca e lovita sau curatarea de rugina daca este cu astfel de probleme; aici intra si demontarea sau golirea de pe caroserie a elementelor care nu se vopsesc (ornamente, grile, clante, etc.);
   - grunduirea initiala;
   - chituirea si slefuirea suprafetei pana se obtine forma dorita; in cazuri extreme se repeta de 3 sau 4 ori aceasta etapa si se mai foloseste si chit suflabil;
   - aplicarea unui strat de filler – spritzchit si matuirea acestuia dupa uscare;
   - mascarea si vopsirea efectiva – se aplica initial vopseaua (e nevoie de vopsea auto speciala) si ulterior lacul (aceasta operatiune se face in “cuptor”, adica in incaperea special vetilata si incalzita pentru vopsirea de masini); calitatea lucrarii va depinde mult si de marca de vopsea auto auto folosesti insa va depinde mult si de ce tip de lac auto aplici pe masina;
   - remontarea elementelor care s-au dat jos de pe masina.

   Tinichigerie

   Este evitata folosirea sudurii pe cat posibil, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. De aceea pentru o protectie cat mai buna a autoturismului dumenavoastra am ales solutia deformarii la rece, realizata cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii).
   In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.Vulcanizare Auto Sector 2 Bucuresti
   Atelierul de tinichigerie este dotat cu cele mai moderne instrumente de masurare si redresare a caroseriei:
   - Redresare caroserie;
   - Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie;
   - Sudura in puncte si aluminiu;
   - Sisteme de indreptat tabla: la rece si la cald;
   - Tobe de esapament;
   - Montat si demontat parbrize.

   Piese auto

   Noi si second hand pentru toate tipurile de masini.

Galerie foto