Service Auto Brasov Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto A.B AUTOBELLA SERVICE SRL

Service Auto Brasov Brasov - Service Auto Brasov Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto A.B AUTOBELLA SERVICE SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Auto Brasov Mecanica Auto Electrica Diagnoza Reparatii Auto A.B AUTOBELLA SERVICE SRL - Service Auto Brasov.


    Misiunea noastra este sa fim recunoscuti de clientii nostri drept un partener de incredere in oct042_400_05furnizarea de servicii de intretinere si reparatii pentru autoturisme. Satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor sai reprezinta obiectivul primordial al companiei.

    Aveti posibilitatea ca, impreuna cu un mecanic si un consilier tehnic, sa stabiliti pe loc ce lucrari urmeaza a fi efectuate, participand la diagnoza primara a masinii dumneavoastra, oferindu-va astfel solutii simple pentru cele mai complexe probleme, incepand cu disfunctionalitatile reclamate de dumneavoastra.

    Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.

Produse si Servicii

    O revizie standard contine urmatoarele proceduri:

    schimbul de ulei
    schimb filtru de ulei
    schimb filtru de aer
    schimb filtru de habitaclu
    verificarea nivelului lichidelor
    verificarea sistemului de franare (placute de frana, discuri si alte componente din sistem)    Service sistem de climatizareautorepair_400_03

Masinile produse in prezent sunt, in marea majoritate, echipate cu instalatii de aer conditionat, ca dotare standard. Instalatiile de aer conditionat trebuie intretinute corect, altfel, pot aparea probleme precum pierderea agentului de racire, filtre imbacsite si probleme ale evaporatorului.


    Service sistem directie

Sistemul de directie asigura o manevrabilitate buna si stabilitatea masinii. Acesta trebuie sa confere o tinuta buna de drum, astfel incat sa mentina directia de mers in linie dreapta si sa permita stabilizarea miscarii rectilinii (rotile de directie trebuie sa revina in pozitia de mers in linie dreapta dupa ce a fost facut un viraj). Un sistem de directie functional permite soferului sa manevreze autovehiculul cu un efort cat mai mic.
Socurile produse de gropi sau alte neregularitati ale drumului trebuie sa fie transmise la volan cat mai putin. De asemenea, un sistem de directie functional permite o reglare si intretinere cat mai usoara.


    Diagnoza computerizata

    Diagnoza auto computerizata poate oferi informatii utile despre sistemele electrice si electronice ale autovehiculelor, printre care amintim:

    presiunea injectoarelor si ale turbinei si modul de functionare al acestora;
    senzorii electrici ai motorului;
    verificarea starii in care se afla debitmetrul de aer (MAF);
    verificarea bujiilor si a bobinelor de inductie;
    starea de functionare a electrovalvelor;
    evaluarea sistemului de incarcare a bateriei;
    starea airbag-urilor;
    analizarea, testarea si optimizarea sistemelor ABS si ESP;
    verificarea indicatorilor de bord.


    Service sistem suspensie

    inlocuirea arcurilor flanse;
    inlocuirea amortizoarelor;
    inlocuirea kiturilor de protectie amortizoare;
    geometria rotilor;
    inlocuirea articulatiilor de suspensie .
carrepair1_400_02

    Service distributie

Un kit de distributie contine

- rola intinzatoare
- curea
- pompa apa


    Service sistem franare

    inlocuirea placutelor si discurilor de frana;
    inlocuirea sabotilor si tamburilor de frana;
    schimbarea lichidului de frana;
    reparatii sistem franare (centru de franare ATE)

 

Tractari auto pentru autovehicule pana in 3.5 tone

                   Program tractari 8 - 18

                         0722 221 295

Galerie foto