Service-uri Auto -  este SINGURA  aplicatie din Romania,  unde puteti gasi informatii despre cele mai importante service-uri auto din Romania.

Găsiţi cea mai apropiată unitate service auto descarcand aceasta aplicatie. Service-urile auto promovate de noi va ofera servicii cum ar fi: mecanica, diagnoza, tinichigerie, vopsitorie, electronica auto, tahografe, geometrie roti, si altele. Pentru a vedea intreaga lista de servicii va rugam sa selectati un judet/localitate.

Politica noastra este de a pune clientul in centrul activitatii noastre, tinta noastra fiind de a construi parteneriate solide, corecte si de durata cu clientii nostrii prin calitatea produselor si serviciilor oferite corect.

 

Site-ul  “UnServiceAuto.ro” -  ofera posibilitatea de a beneficia de promovare unui singur service auto pentru fiecare localitatea aleasa.

Site-ul   functioneaza in regim de gazduire informatica si ca atare, in mod obiectiv, nu poate fi responsabil pentru continutul materialelor publicate ori a efectelor ce le-ar putea produce in plan public.

Doresti sa-ti promovezi afacerea AICI, contacteaza-ne !