Auto Erhart S.R.L. - Service Multimarca, Magazin Piese, Dezmembrari Auto Alba Iulia

Service Auto Alba Iulia Alba - Auto Erhart S.R.L. - Service Multimarca, Magazin Piese, Dezmembrari Auto Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Auto Erhart S.R.L. - Service Multimarca, Magazin Piese, Dezmembrari Auto Alba Iulia - Service Auto Alba Iulia.


   AUTO ERHART S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1998 ca o societate care se baza exclusiv pe importul de piese de schimb auto rezultate din dezmembrări. În timp preocupările pentru diversificarea activităţilor oferite clienţilor noştrii au deschis calea spre noi domenii cum ar fi:
   - ACHIZIŢIILE DE MAȘINI FOLOSITE - inclusiv prin programul (RABLA);Service Auto Multimarca Alba Iulia
   - comercializarea de PIESE DE SCHIMB NOI;
   - lucrări de SERVICE.

   Avand un nivel inalt de instruire, echipa tehnica este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare.

   In cadrul unitatii de reparatii auto, personalul este pregatit pentru relatia cu clientul, inca de la primirea acestuia in service. Prima impresie a acestuia este extrem de importanta in continuarea relatiilor. Modul de primire, abordare si tratare a problemei cu care se confrunta clientul sunt elemente esentiale ale procesului de decizie al lui pentru apelarea la serviciile noastre. AUTO ERHART S.R.L. isi da silinta sa corespunda celor mai mari exigente si este concentrata pe satisfactia clientului. 

Service Auto Multimarca Alba Iulia

 

Produse si Servicii

   

   AUTO ERHART S.R.L. va ofera urmatoarele servicii:   

   Service auto multimarca:

   - Reparatii Mecanica;   

   - Transmisie;Service Auto Multimarca Alba Iulia

   - Schimb consumabile;

   - Motor;

   - Diagnoza auto;

   - Rulare;     

   - Franare;

   - Directie;

   - Alimentare.   

   Magazin piese auto

   Dezmembrari auto


Service Auto Multimarca Alba Iulia

 

Galerie foto