Reparatii Injectoare si Pompe Injectie Bihor

Service Auto Salonta Bihor - Reparatii Injectoare si Pompe Injectie Bihor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Injectoare si Pompe Injectie Bihor - Service Auto Salonta.


   In ultimii ani sistemele de alimentare ale autoturismelor cu motoare pe benzina si diesel au evoluat foarte mult. Aceasta schimbare a avut ca efect nasterea unei noi ramuri specializate de pompele de injectie si a injectoarelor, in mod special.

   Misiunea atelierului nostru este sa isi ajute clientii prin oferirea unui loc permanent, in care sa isi poata testa intr-o maniera profesionista performantele injectoarelor si dupa caz sa ofere un loc unde acestea pot fi reparate, curatate sau inlocuite.Reparatii Injectoare Bihor 

   Ce este injectorul? Injectorul reprezinta o piesa scumpa a motorului care trebuie sa fie intretinuta intr-o maniera corecta pentru evitarea oricaror surprize neplacute. Acest atelier serveste un singur scop, acela de a se asigura de buna functionare a injectoarelor autovehiculului dumneavoastra, fie ca este turism ori camion, ori ca functioneaza diesel sau pe benzina, sau ca apartine generatiei vechi sau noi. Atelierul a fost dotat cu aparatura specializata, de ultima generatie in acest domeniu. 

   Toleranta de functionare optima a unui injector este una extrem de redusa si din acest motiv, functionarea sa perfecta pentru un numar cat mai mare de kilometrii are la baza respectarea unor reguli foarte usoare: 

   - folositi numai combustibili de calitate;

   - schimbati filtrul de combustibil in conformitate cu fisa tehnica a autovehiculului;

   - folositi o solutie de curatare a injectoarelor la 10.000-15.000 km;

   - curatati injectoarele cu ultrasunete si verificatile la fiecare 50.000 km;

   - nu uitati ca pierderea de putere se datoareaza in majoritatea cazurilor injectoarelor. 

   Service-ul nostru este specializat in intretinerea si repararea injectoarelor pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole, utilaje de constructii etc. Colaboram cu service-uri si profesionisti din intreaga tara. Fiecare client va pleca din acest atelier cu diagnosticul corect. La noi va veti putea bucura intotdeauna de profesionalism!

 

Reparatii Injectoare Bihor

Produse si Servicii

 

   Va putem oferi reparatii pentru urmatoarele tipuri de injectoare si pompe injectie pentru autoturisme, camioane, utilaje:   

   - injectoare common-rail Bosch;
Reparatii Injectoare Bihor

   - injectoare common-rail Delphi;

   - injectoare common-rail Denso;

   - injectoare common-rail Siemens;

   - pompe duze Bosch/Delphi;

   - pompe de injecţie Diesel;

   - pompe de injecţie Delphi;

   - pompe de injecţie Denso;

   - pompe de injecţie Siemens;

   - sisteme de injectie clasice;

   - injectoare mecanice;

   - injectoare pentru autoturisme, autocamioane, utilaje de constructii si agricole.

   Service-ul nostru de injectoare va pune la dispozitie sisteme injectie originale DELPHI, SIEMES sau BOSCH la preturi avantajoase.

 

injectoare_eps_205_400_01

Galerie foto